forrás: Independent

Az Anonymus hackercsoport decemberben hirdetett kiberháborút Trump ellen, A nyilvánosságra került felvételeken Liberális médiaszemélyiségek hálálkodtak a milliárdosnak.

Liberális dicshimnuszt zengett Donald Trump republikánus elnökjelölt-várományos feltört hangpostafiókján az MSNBC televíziós csatorna – írta az Independent.

Az Anonymus hackercsoport több vezető amerikai médiaszemély által küldött 2012-es hangüzenetet is nyilvánosságra hozott, melyekben kivétel nélkül mindannyian Trumpot éltették – természetesen pénzügyi támogatása miatt.

Adok-kapok a liberális médiában Trump-módra

Az egyik felvételben az MSNBC bemondója, Joe Scarborough a csatorna reggeli műsorvezetőjével, Mika Brzezinskivel együtt megköszöni Trump adományát, melyet egy jótékonysági rendezvényen adott.

„Biztos a repülődön vagy, nagyon szeretnénk beszélni veled” – mondja a műsorvezető nő, majd a bemondó folytatja: Annyira, de annyira hálásnak vagyunk neked, Donald, mindenképp fel akartunk hívni, hogy elmondjuk, mennyit jelent számunkra az adományod”

A színfalak mögötti felvételek sem hiányozhatnak a közzétett hangfelvételek gyűjteményéből.

Egy februári interjú előtt Trump arra utasítja az említett személyeket, hogy „mindenképp jó színben tüntessék fel”, ne tegyenek fel „túl nehéz kérdéseket” bevándorlási politikájával kapcsolatban.

Egy T. Hallként bemutatkozó hölgy (aki a csatorna Tamron Hall nevű alkalmazottja lehet) pedig hangüzenetben közli a milliárdossal, hogy igénybe venné Trump Gucci-kedvezményét, mert kinézett magának egy nagyon szép, 3 ezer dolláros ruhát.

A „titkos barátság” a liberális médiával sokat árthat Trump hanyatló jó hírének, mivel folyamatosan azzal vádolják, hogy üzletel a liberális elittel, szavazóbázisának legfőbb ellenségeivel.

Ezért korábban már „tisztességtelen söpredéknek”, „hazug, undorító embereknek” nevezte a médiában dolgozókat, és azt is mondta, hogy „gyűlöli az újságírókat”, bár arra nem vetemedne, hogy „meggyilkolja őket”.

A kiszivárogtatott hangüzenetekből az is kiderül, hogy az üzleti adok-kapok miatt egy esetleges Trump-adminisztráció is pont úgy működne, mint egy jó alku piaci kofák között.

Meglepő üzeneteket találtak Donald Trump feltört hangpostáján
Donald Trump (MTI/AP/John Bazemore)

A hangüzeneteket a Gawker szerezte meg, majd rögtön publikálta „4chan” nevű csatornáján. Annak ellenére, hogy még nem tudták az összes üzenet hitelességét leellenőrizni, mindegyiket valódinak tartják.

Az Anonymus hackercsoport múlt decemberben hirdetett kiberháborút Trump ellen, miután a milliárdos kijelentette, hogy ki akarja tiltani az összes muzulmánt az Egyesült Államokból.