Alekosz hozza a formáját, amit csípnek a mexikói lányok. Vajon mivel vette le őket a lábukról a hellén valóságshow-sztár?

TV2 kétségtelenül nagyot húzott azzal, hogy beválogatta az Ázsia Expresszbe a szokatlan és igencsak provokatív eszmefuttatásairól elhíresült Alekoszt, az egykori valóságshow-sztár ugyanis bőven tett azért, hogy mind a mai napig a köztudatban maradjon.

Alekosz
Alekosz és Réka a  kaland kezdetén (Fotó: Nagy Alekosz )

Ahogy arról már a Bors is beszámolt, nem is olyan régen még a halászokkal háborúzott, akik bosszúból döglött halakat szórtak szét a kertjében, pár nappal ezelőtt pedig a fiatal énekes, Peter Srámek vált a célpontjává. A provokáció hellén hőse akkor azt sérelmezte, hogy Srámek megvette Zámbó Jimmy legendás Mercedesét, és azzal furikázik a fellépéseire, ahelyett, hogy egy csepeli múzeumban helyezné el a csodajárgányt.

Persze Srámek válaszára sem kellett sokáig várni, produktum nélküli embernek nevezte Alekoszt, akit lehet szeretni vagy nem szeretni, de az biztos, hogy kivált valamilyen hatást az emberekből, így mindig eléri a célját.

Mexikóban keresi az új kalandot

Alekosz kedd reggel szállt repülőre, azzal az eltökélt szándékkal, hogy megnyeri az Ázsia Expressz legújabb évadát. Partnernője nem más, mint az iskolatitkárként dolgozó, szőke Réka, aki olykor Alekosz barátja, olykor a szeretője, ez állítólag csak a férfi hangulatától függ.

Természetesen, ahogy azt sejteni lehetett, már az utazás legeleje sem volt egyszerű, sokkal inkább olyan alekoszos. A szigorú elvrendszer szerint élő celeb ugyanis sérelmezte, hogy a repülőgép pilótája nő, szerinte ugyanis egy hölgynek nem illendő férfias munkát végeznie. A fedélzeten később össze is balhézott vele, mondván, a nő összevissza nyomkodta a gombokat. Hogy pontosan milyen gombokra gondolt, azt jótékony homály fedi. Az első éjszaka jött az újabb ámokfutás a hergelés császárától. Partnernője, Réka a következőkről számolt be a Facebookon:

„Szuper éjszakának indult. Hálásan elnyúltunk a pihe-puha ágyon, hogy az utazás fáradalmait kialudhassuk. Alek átléphetett valami érzelmi határt, mert a párna hatalmas mérete és magassága miatt kikérte a panaszkönyvet hajnalban a hotel alkalmazottjától. A recepciós szerencsére nem értette, mit magyaráz, mert csak angolul és spanyolul beszél. Most megyünk reggelizni. Isten óvja a szakácsokat” – számolt be Alekosz újabb botrányáról Réka.

 

Megőrülnek érte a helyi nők

Természetesen ezekről a botrányokról a Mexikóban élő lányok, asszonyok mit sem tudnak, Alekoszban pedig lehet valami különleges vonzerő a számukra, Réka állítása szerint ugyanis a szebbik nem képviselői valósággal eszüket vesztik tőle. Az az általános tendencia, hogy amerikainak nézik, Réka pedig hiába magyarázza nekik, hogy igazából Érdről érkezett, ezt nem érti senki, hiszen nem is ismerik a Pest megyei települést.

„A mexikói Bimbó utcában vagyunk. Számomra is meglepő és hihetetlen, de Alekot valamiért nagyon környékezik a mexikói nők. Többen úgy gondolják, hogy Alek amerikai. Én mondom nekik, hogy érdi, de nem hiszik el. Döbbenet! Nem örülök, de ő nagyon élvezi ezt”  – állt az újabb beszámolóban.

Az nem meglepő, hogy Alekosz fürdőzik a mexikói népszerűségben, a magyar hölgyek között ugyanis valamiért nehezen talált társra. A Facebookon már többször is kifakadt a szebbik nem képviselőivel kapcsolatban, valamint a magyar párválasztási szokásokat is igencsak sérelmezte. Ki tudja, talán Mexikóban vár rá a Nagy Ő?

Forrás

Hirmagazin.eu