Home Szabadidő Programinfó Megkezdődött Orfű legnagyobb bulija

Megkezdődött Orfű legnagyobb bulija

hirmagazin 2015 06 18 061559
2015. 06. 17. – 17:05
forrás: M1, MTI Fotó: Sóki Tamás

Elstartolt a Fishing on Orfű fesztivál. A rendezvényre tavaly több mint 20 ezren voltak kíváncsiak, a szervezők közölték, hogy idén már minden jegy elkelt, a fesztivál teltházas.
Egyedi Péter, a fesztivál egyik szervezője az M1-nek nyilatkozva elmondta: minden jegyet eladtak a fesztiválra, sőt a bérletek már februárban elkeltek. Szerdán, a 0. napon a legfontosabb esemény a Kispál és a Borz visszatérése.

Jankó Miklós dob (b), Bizják Gábor vadászkürt (b2), Ferenczi György hegedű (j2) és Pintér Zsolt gitár (j) a Ferenczi György és a Rackajam együttes koncertjén a Fishing on Orfű fesztivál nulladik napján Orfűn 2015. június 17-én. MTI, Fotó: Sóki Tamás

Ez immár a nyolcadik fesztivál Orfűn. A helyszín természetközeli, a hangulat családias és barátságos. „Nem engedünk be több embert, mint aki jól tudja érezni magát. Ez 7 ezer embert jelent” – nyilatkozta Egyedi Péter.

A fesztivál szervezője elmondta, hogy a fesztiválon fellép a magyar zenei underground krémje és számtalan olyan előadó, akinek slágerei rendkívül ismertek, így például a Punnany Mussif, a Wellhello vagy a Halott Pénz.


Fishing on Orfű fesztivál 2015/0

„Azt szeretem ebben a fesztiválban, hogy nagyon jól lehet kóvályogni, és ott lehet ragadni sok programon. Olyan zenekarokba bele lehet ütközni, akikről nem is hallott az ember, viszont jó hangulatban lehet szórakozni velük” – mondta Egyedi Péter.

Az idei fesztivál egyik újdonság a vízi színpad lesz. Az úszó stégen mini akusztikus koncerteket tartanak majd.

Exit mobile version