Most már az életmódunk elemévé vált és mindennapos reggeli jókedvünket veszi el az a sok dugó és torlódás, amin ekresztül kell magunkat verekedni, hogy dolgozhassunk! Rendkívül bosszantó!

Felújítják a 13-as főutat, az M1-es autópálya és Komárom között. A munkaterületeknél szakaszosan félpályás korlátozásra, torlódásra és hosszabb menetidőre készüljenek.

82-es főúton, Veszprémvarsány és Bakonypéterd között, a 832-es főút csomópontját körforgalmúvá építik át. Jelzőlámpa irányítja a forgalmat, ezért a munkaterület környezetében, valamint a csatlakozó útszakaszokon is (Lázi és Gic felől is) torlódik a forgalom.

Az M5-ös autópályán, Lajosmizse és Kecskemét között tart még a burkolatfelújítás.

A Röszke felé vezető oldal 76-os és a 84-es kilométere között a leállósávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján vezetik el a forgalmat.

A főváros felé a külső sáv és a leállósáv járható – tette közzé az Útinform. Azt azért tegyük hozzá, hogy a leállósáv nem közlekedésre való.

A legutóbb, aki ott „közlekedett”, egy fordos, meghalt. Akkor írtunk is róla ezzel a címmel:

Halálos baleset az M5-ösön: a leállósávban lévő kisgyermekes család kocsijába csapódott egy száguldozó férfi – Megrázó képek érkeztek a helyszínről

Hirmagazin.eu