Kezdőlap Szabadidő Bulvár Megdöbbentő: milliókkal verték át Bódi Csabát, nem is akárki szedte rá!

Megdöbbentő: milliókkal verték át Bódi Csabát, nem is akárki szedte rá!

Bódi Csabi és édesanyja, Bódi Magdi /Fotó: RAS-archívum

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Vállalkozó rokona károsította meg több millióval Bódi Csabát: jelenleg albérletben lakik a Bódi família.

Bódi Csabi és édesanyja, Bódi Magdi /Fotó: RAS-archívum

Rájár a rúd mostanában Bódi Csabira: azonkívül, hogy nemrégiben menet közben gyulladt ki alatta a kocsijasaját rokona is átverte őt. Bódi Guszti fia ugyanis tágas, új családi ház építésével bízta meg a kőműves családtagot. Az énekes csak azt szerette volna, ha fia, Csabika haza tudja majd vinni a feleségét, ha esetleg megnősül. Így hát Csaba el is adta korábbi otthonát, s vett egy másik telket, megtakarított pénzét pedig az építkezésbe fektette.

Ám az álomból rövid időn belül rémálom lett: az énekes több milliót költött már a XX. kerületi házra, amelynek rendbehozása sok időbe telik. Jelenleg albérletben lakik a Bódi család.

– Követni szeretnénk a roma hagyományokat, amely szerint a fiamnak néhány éven belül meg kell nősülnie. Erre az alkalomra mentem bele az építkezésbe, hogy a bővülő családnak is legyen benne elég helye, és hogy majd külön lakrésze legyen mindenkinek. Ekkor döntöttem úgy, hogy elfogadom az egyik rokonom ajánlatát, aki építési vállalkozó, legalábbis ezt mondta – mesélte a Borsnak Bódi Csabi, aki sokat idegeskedik, s álmatlan éjszakák is gyötrik őt mostanság. – Azóta több millió forint a károm, most dolgozunk a helyreállításon. Manapság borzasztó nehéz jó kivitelezőt találni, akiben meg is lehet bízni. Részben én, részben egy másik vállalkozó javítja ki a hibákat. Azt hittem, megbízhatok a rokonomban, de sorra értek a meglepetések. Az hagyján, hogy mindennel késett, de az új szakember furcsa dolgokat talált. Például „véletlenül” nem került be nyolc, betonból készülő tartógerenda, ehelyett nekem kellett acélgerendával pótolni azokat hárommillióért. A többit inkább nem sorolom – panaszolta a Borsnak Bódi Csabi, akinek olyan sok pénze veszett oda trehány rokona miatt, hogy hitelt is fel kellett vennie ahhoz, hogy befejezhesse az építkezést.

– Ez kicsit sok volt mostanában. Az autótűzben meg is halhattam volna. De a jóisten velem volt, és remélem, most is megsegít a házammal – mondta reménykedve a lapnak az énekes.

Forrás: Blikk


Exit mobile version