Home Hírek Háború Megdöbbentő háborús üzenetet küldött Zelenszkij tanácsadója

Megdöbbentő háborús üzenetet küldött Zelenszkij tanácsadója

FORRÁS: AFP/IHOR TKACHOV

Mihajlo Podoljak kifejtette: Ukrajnát egyedül a megszállt területek felszabadítása és a Moszkva elleni nagyszabású jogi eljárások érdeklik.

Az, hogy az ukrán elnök nem akar találkozni Putyinnal, tovább erősíti azt a vélekedést, hogy Zelenszkij sajátos okokból nem tesz meg mindent, hogy minél hamarabb befejeződjön a háború. A mostani tanácsadói bejelentés mindenképpen megdöbbentő üzenet.

Mihajlo Podoljak szerint nincs értelme egy Putyin–Zelenszkij-találkozónak. Az ukrán elnöki tanácsadó az Ukrajinszka Pravdának azt mondta, Oroszországnak felelnie kell az Ukrajnában elkövetett nagyszabású bűncselekményekért, és nem kell úgy tenni, mintha büntetlen lenne.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Podoljak úgy véli, az államfők találkozója jelenleg nincs napirenden.

Sőt, egyáltalán nem érdekli őket a „banális orosz forgatókönyv” szerint zajló találkozó.

Elmondása szerint Ukrajnát egyedül a megszállt területek felszabadítása, az orosz veszteségek és a Moszkva elleni nagyszabású jogi eljárások érdeklik – írja a Mandiner.

Podoljaknak voltak már hasonló megdöbbentő kijelentései!

origo, mandiner

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version