Home Főhírek Belföldi hírek Márki-Zay feltette a kérdést: Kinek jó, ha Dobrev Klára van Orbán árnyékában?

Márki-Zay feltette a kérdést: Kinek jó, ha Dobrev Klára van Orbán árnyékában?

f3694c84 2b64 4ffb bc1f bdc46cf69548
f3694c84 2b64 4ffb bc1f bdc46cf69548

A volt miniszterelnök-jelölt a Facebookon kezdett elemzésbe azok után, hogy kiderült: a DK árnyékkormányt állított fel.

„Dobrev Klára árnyékkormány-alakításával a DK az ellenzékiséget szeretné kisajátítani – kérdés, hogy ezt a Fidesz leváltása vagy hatalmon tartása érdekében teszi”

– írta a Facebookon hétfőn Márki-Zay Péter.

A hódmezővásárhelyi polgármester, volt ellenzéki miniszterelnök-jelölt arra a hétvégi hírre reagált a posztban, ami szerint Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége elvállalta a DK felkérését, és árnyékminiszterelnök lett.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Márki-Zay szerint a történések nyomán három kérdést kell megválaszolni:

  • alkalmas-e egyedül a baloldal, a jobboldali és centrista ellenzékiek nélkül a Fidesz leváltására?
  • Alkalmas-e egyetlen párt önmagában a Fidesz leváltására?
  • Alkalmas-e egy politikai kormány egy szakértői kormánnyal szemben az ország problémáinak megoldására?

Azt írja, amennyiben a válasz akár csak egyetlen kérdésre is nem, „akkor a DK árnyékkormánya az ellenzék megosztásával a centrális erőteret építi újra és a Fideszt tartja hatalmon”.

hvg

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version