Kezdőlap Főhírek Időjárás Markáns lehűlés, szélvihar esővel – Nem sok jót ígér az időjárás

Markáns lehűlés, szélvihar esővel – Nem sok jót ígér az időjárás

Folytatódik a lehűlés. Hirmagazin.eu
Folytatódik a lehűlés. Hirmagazin.eu

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Továbbra is marad a hűvös, csapadékos idő: a köpönyeg.hu előrejelzése szerint hétvégére erős lehűlés és nagy eső is ígérkezik.

Május 1-je

Szerdán fokozatosan csökken a felhőzet, de záporok – főleg keleten – még előfordulnak. Az ÉNy-i szél nagy területen lesz erős, néhol viharos. 16 és 21°C között alakul a hőmérséklet.

Csütörtök

Sok napsütés várható gomolyfelhőkkel. Délutántól néhol zápor előfordulhat. A DNy-i szél megélénkül. Kellemes idő ígérkezik 20-23°C-os hőmérséklettel.

Péntek

Erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakul ki eső, zápor, néhol zivatar. Eleinte a DNy-i, délutántól az ÉNy-i szél erősödik meg. 15 és 22 fok között alakul a hőmérséklet – ÉNy-on lesz a hűvösebb.

Szombat és vasárnap

Egész hétvégén erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, záporeső – szombaton inkább nyugaton, vasárnap keleten lehet a nagyobb mennyiség. Erős, olykor viharos lesz az ÉNy-i szél, mellyel hideg levegő érkezik hazánk térségébe. Erős lehűlésre készülhetünk: a tartósan csapadékos tájakon 10 fok alatt maradhat a csúcsérték.

Hétfő

Az erős ÉNy-i szél hatására csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. Reggel 0 (!) és +7, délután 11-16 fok ígérkezik.

mti, koponyeg, blikk

Exit mobile version