Exkluzív, csodálatos felvételeket kaptunk Dél-Fejérből, egyenesen a Tündérkert gondozójától és tulajdonosától Boni Lindától, aki egyúttal jó híreket is bejelentett.

A szokatlanul korán érkezett meleg időjárás miatt, már a következő hétvégétől kitárják a kapukat. A belépés csupán egy mosoly!

opera pillanatfelvétel 2024 06 03 032156 www.feol.hu
Boni Linda lánya készítette a fotót: már most is csodálatos látvány nyújt a Nagykarácsonyi Levendulás Tündérkert. Fotó: Duka Denissza

Lila tenger, amíg a szem ellát – egyszerűen mesebeli látványt nyújt a nagykarácsonyi levendulás így június legelején, mikor nyílni kezdenek az apró, illatos virágok. A valóságos kis lila oázis június 8-tól, szombattól kezdve a hét minden napján látogatható lesz. Hétköznap 15:00-19:00 óra között,  hétvégén pedig már kora délelőtt 9 órától várják a vendégeket.

Boni Linda, a FEOL megkeresésére korábban elmondta, mint minden évben idén is sok újdonsággal készülnek: átrendezték a házat, bővítették a játszóteret és a kiváló fotók elkészítését szem előtt tartva, számos kiegészítő kellékkel gazdagodott a készletük. Az egyik nagy újdonság makramé angyalszárny, amely minden fotónak varázslatos hangulatot kölcsönöz. Mindemellett kézműves termékekkel és levendulából készült finom limonádéval készülnek a nyitásra!

Alakul a gyönyörű levendulamező és még egy hét van a nyitásig
Fotó: Duka Denissza

Forrás

Hirmagazin.eu

ElőzőSikeres volt a horgász rekordkísérlet a tatai Cseke-tavon – fotók, videó
KövetkezőDemográfiai csúcs 2023 – Orbán Viktor beszéde – videó
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.