Kezdőlap Szabadidő Bulvár Már készül a TV2 utáni időszakra Várkonyi Andrea

Már készül a TV2 utáni időszakra Várkonyi Andrea

reklám cimke zolinak

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A mű­sor­ve­zető sze­retne több lábon állni, ezért mun­kája mel­lett je­len­leg pszi­cho­ló­giát tanul. Már most ter­vezi ugyanis kép­er­nyő­zés utáni éle­tét.

Nem először hallunk olyanról, hogy egy hazai híresség civil szakmát választ, felkészülve a médiakarrier utáni életre. Várkonyi Andrea is jól tudja, hogy a hírnév nem tart örökké, éppen ezért ő is szeretné megalapozni a híradózás utáni jövőjét. Ám ő nem edzőként vagy szakácsként, sokkal inkább pszichológusként helyezkedne el a későbbiekben – írta meg a hot! magazin.

“Sokat tanultam magamról, de azért még bőven van mit. Persze mielőtt belefognék a tanácsadásba, még rengeteg feladat vár rám. Számtalan módszerspecifikus képzés létezik, amelyek közül jó párat szeretnék megtanulni” – árulta el Andrea, aki a Szegedi Tudományegyetemen folytatja tanulmányait. Igaz, Bochkor Gábor nem örül túlzottan párja hiányának, ám a TV2 híradósa szerint mindig szükség van egy B-tervre is.

Várkonyi Andrea a híradózás után sem szeretne munka nélkül maradni. (Fotó: Facebook)

Nem szeretek kiszolgáltatott lenni. Ezért tanulok folyamatosan, néhány éve spanyolt, most pszichológiát. A televíziózás óriási szerelem, de előfordul, hogy eszembe jut, mi lenne akkor, ha a híradózásnak egyszer vége szakadna. Fontos számomra, hogy több lábon állok, ettől biztonságban érzem magam

– jelentette ki a Tények műsorvezetője, aki hamarosan új műsorvezetőtársat kap majd.

Forrás: Ripost


Exit mobile version