Ahogy arról már mi is írtunk korábban, Liptai Claudia új műsorral jelentkezett, melynek kapcsán mások mellett elárulta, hogy a haszontalanságot utálja a legjobban.

Dundika, Majoros Hajnalka, YouTube, Palikék világa
Az egykori modell szerint vannak helyzetek, amikor nem helyénvaló a meztelenkedés Fotó: YouTube

Sláger FM video- és podcast csatornáján futó, A nő a tét című műsor vendége ezúttal Makány Márta, Zsólyomi Norbert és Majoros Hajnalka volt. Utóbbi, az adás témája kapcsán, mely a meztelenség volt, elmondta, szerinte az idővel és a korral az egyének szemérmességének mértéke is megváltozhat. Úgy véli, vannak helyzetek, amikor egyáltalán nem helyénvaló a meztelenkedés.

Erről Te sem maradhatsz le!

A nagyobbik fiam most már elérkezett abba a korba, amikor ha véletlenül rám nyit a fürdőszobában, akkor én próbálom azt csinálni, hogy eltakarom magamat, de valójában ő megrökönyödik, ott áll. De van egy ilyen természetesség is benne, nem az van, hogy hú, gyorsan odakapom a kezemet, és akkor mindenemet eltakarom, mert ne azt lássa az én gyerekem. Tehát próbálom neki megtanítani, hogy egyébként ez normális, de az már nem annyira, hogy az anyádat egyébként meztelenül kell meglátnod

– magyarázta Majka felesége.

Forrás

Hirmagazin.eu