Magyar pártja 80 százalékos országos feldolgozottságnál elindult a 30 százalék felé, miközben a Fidesz szavazataránya felkúszott 44 százalék fölé.

Ami ma történt, ugyan még nem látjuk a végeredményt, még küzdünk a budapesti közgyűlésben az aranyéremért, ami látszik, az az, hogy ez az orbáni hatalomgyárnak ma a Waterloo-ja, a vég kezdete” – jelentette ki a Tisza Párt eredményváróján Magyar Péter, aki politikai földindulásnak minősítette a választási eredményeket.

Magyar pártja egyébként 80 százalékos országos feldolgozottságnál elindult a 30 százalék felé, miközben a Fidesz szavazataránya felkúszott 44 százalék fölé. Mindemellett a Fidesz a budapesti közgyűlésben is átvette a vezetést, amely 25-ből 15 megyei jogú várost is behúzott.

Van mire szerénynek lennünk, ami itt történt, az politikai földindulás. Szembeállt egymással a hazugság és az igazság, a propaganda és a tiszta beszéd, a korrupció és a tiszta közélet, a Türk Tanács és Európa, a kelet és a nyugat, a múlt és a friss erő, Deutsch Tamás és Tarr Zoltán, a kissé megöregedett, megszürkült, kicsit sárga, kicsit savanyú, kicsit pocakos, Fiatal Demokraták Szövetsége, és az a Tisza Párt, ami be fogja bizonyítani a következő napokban, hetekben, hónapokban minden magyar embernek, hogy a politika lehet szép, hasznos, igazságos, őszinte” – sorolta Magyar Péter, aki úgy látja, a következő országgyűlési választásokon egy potens kihívója van a kormánypártnak, ez pedig a Tisza.

Kapcsolódó:

Dopeman: Magyar Péter szektája tele van kamikázékkal

A rapper szerint „a jó szélhámos nem becsap téged, hanem megoldja, hogy te becsapd magad”.

null

Nyitókép: Youtube

Friss videóval jelentkezett Dopeman saját YouTube-csatornáján, amelyben a Tisza Párt szombati tüntetését elemezte. A zenész szerint teljesen példátlan, hogy több ezer embert vezényeltek ki a legnagyobb kánikulában a forró betonra, aminek következtében rengeteg emberhez kellett orvost, mentőt hívni. Dopeman világossá.

Magyar Pétert nem Orbán mellett kiállva kritizálja, hiszen a magyar miniszterelnök „egy teljesen más ligában játszik”. 

„Ha a Tisza Pártba beszállsz, rosszul leszel, ezt tudni kell. Ez a beavatás. Az amerikai gangeknél úgy van, hogy bemész a bandába és megvernek, aminek az a lényege, hogy el kell viselni a verést. Itt meg úgy van, hogy ki kell menni a flaszterra a száz fokba és aki élve marad, az bent maradhat a pártban” – élcelődött a rapper, aki szerint a Tisza Párt egy szekta, 

ami tele van kamikázékkal, hiszen odamennek az aszfaltra meghalni.”

Magyar Péterre utalva kifejtette: „Az ember egy zseni, akire emlékeztet a figurája, az az Amerikai pszichóból a csávó. Elhatározta, megkreálta, megteremtette és érzelmek nélkül előadja. Nézzétek meg, nincs az arcán érzelem, semmi, csak üvölt mint a Hitler, és ujjonganak. A közönség egy olyan embernek ujjong, akinek mindene abból van, amit ezek utálnak.” A rapper szerint a jó szélhámos nem becsap téged, hanem megoldja, hogy te becsapd magad.

A teljes adást alább tekinthetik meg:

Forrás1

Forrás2

Hirmagazin.eu