Home Főhírek Belföldi hírek Magyar adventi vásár lett a második a legszebb európai karácsonyi vásárok versenyében...

Magyar adventi vásár lett a második a legszebb európai karácsonyi vásárok versenyében + a ranglista, csodálatos képekkel! Oszd meg!

A budapesti Bazilika előtti vásárt csak Tallinn előzte meg.

Észtország fővárosa, Tallinn nyerte el idén a legszebb európai karácsonyi vásár címet a European Best Destinations portálon. A szavazók döntése alapján a budapesti Advent Bazilika kapta az ezüstöt, míg a harmadik helyen a franciaországi Strasbourg végzett.

Az első tíz között van még Bécs, Erfurt, Poznan, Brüsszel, Aachen, Prága és Kolozsvár.

Nézd meg az első 21 helyezettről készült képeket!

Íme: https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets/

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version