Home Főhírek Külföld Lövöldöztek egy texasi általános iskolánál, legalább tizennégy gyerek és egy tanár meghalt...

Lövöldöztek egy texasi általános iskolánál, legalább tizennégy gyerek és egy tanár meghalt – videó

opera pillanatfelvétel 2022 05 25 043824 www.vadhajtasok.hu

Legalább 14 gyerek és egy tanár meghalt és tucatnyian megsebesültek, amikor egy ismeretlen férfi lövöldözni kezdett a Texas állambeli Uvalde város Robb Elementary School nevű általános iskolájának közelében.

Greg Abbott texasi kormányzó szerint az elkövető – az iskola 18 éves diákja – szintén meghalt.

„Felfoghatatlan és szörnyű módon megölt tizennégy diákot és egy tanárt” – mondta Abbott egy más témában tartott sajtótájékoztatón.

A kormányzó úgy tudja, hogy az elkövetőnél több fegyver is volt.

mti, vadhajtasok

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version