Kezdőlap Főhírek Külföld Lezuhant egy utasszállító repülőgép Oroszországban (+Videó)

Lezuhant egy utasszállító repülőgép Oroszországban (+Videó)

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Leszállás közben lezuhant egy Boing 737-es típusú utasszállító a Rosztov-na-Donui reptéren.

 

A fedélzeten 61-en utaztak, 55 utas és a hatfős személyzet. Mindannyian életüket vesztették. Az áldozatok között négy gyerek is van. Egyes források szerint három, más források szerint hat külföldi állampolgár halt meg. A személyzet tagjai az Egyesült Arab Emírségek állampolgárai voltak.

A tragédia pillanata:

A gép a FlyDubai légitársaságé volt. A baleset helyi idő szerint hajnali négy óra előtt történt. A gép Dubajból ment a délnyugat-oroszországi városba, és a második leszállási kísérletnél történt a tragédia.

A Flightradar24 adatai szerint a gép menetrend szerint érkezett meg Rosztov-na-Donu térségébe, ott azonban még több mint két órán keresztül a levegőben volt, egyelőre nem tudni miért.

Erre a linkre kattintva nézheti meg az FZ981-es járat útvonalát.

Orosz beszámolók szerint a repülő a földet éréskor kettétört és kigyulladt, de a tüzet már eloltották.

Egyelőre nem tudni mi okozta a tragédiát, az okokat még vizsgálják, de a baleset idején erős szél volt és rosszak voltak a látási viszonyok.

A repülőtér szóvivője közölte, hogy a légikikötőt hajnali hat óráig lezárták, de elképzelhető, hogy egész napra le fogják.

 

Forrás: euronews

 


Exit mobile version