Home Életmód Egészség - betegség Lehet, hogy ezt nem akartad tudni a sült krumpliról, – de...

Lehet, hogy ezt nem akartad tudni a sült krumpliról, – de jobb ha elolvasod – gyorséttermi dolgozó leplezte le a titkot..

532e700ba5af46f785ad72e3e41686e8
Itt a krumpli, hol a krumpli? Könnyen lehet, hogy feleannyit sem kapunk, ha épp sietős a személyzetnek? Fotó: Pixabay

Sajnos jobb lett volna, ha ezt inkább nem látjuk… Most hogy rendeljünk legközelebb sült krumplit bármelyik gyorsétteremben is?

A legfrissebb hírek itt!

Leleplezte a titkot egy gyorséttermi dolgozó: bizony koránt sincs tele az a krumplis tasak, amit kapunk, pláne akkor nem, ha csúcsidőben érkezünk…

Itt a krumpli, hol a krumpli? Könnyen lehet, hogy feleannyit sem kapunk, ha épp sietős a személyzetnek?  Fotó: Pixabay

Minderről a TikTokon engedett betekintést a nézőknek egy helyi dolgozó. Az ugyan nem derül ki a bejegyzésből, hogy a videó hol készült (feltehetően az Egyesült Államokban), az azonban jól látszik rajta, hogy könnyedén meg lehet tölteni egy ugyanakkora krumplis tasakot jóval kevesebb és jóval több sült krumplival is úgy, hogy az első ránézésre ugyanannyinak tűnjön.

A legfrissebb hírek itt!

A videó szerint az először bemutatott, lazább töltést jellemzően a vendégeknek alkalmazzák, pláne csúcsidőben, a másodikat, amikor valóban annyi krumpli kerül a tasakba, amennyi belefér, pedig maguknak, amikor épp pihenőjük van, és harapnának valamit.

Hirmagazin.eu
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version