Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Leesett fotózás közben egy 20 év körüli fiatal a Szabadság hídról, azonnal...

Leesett fotózás közben egy 20 év körüli fiatal a Szabadság hídról, azonnal szörnyethalt – kép

Fotó: Kovács Karolina

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Leesett (lecsúszott) a Szabadság hídról péntek reggel egy 20 év körüli férfi, aki a helyszínen meghalt.

(Tegnap Újpalotán egy 37 éves férfi ugrott ki a 7. emeletről. Ő sem élte túl a zuhanást.)

Tragédia a Szabadság hídon

Eddig tisztázatlan körülmények között 2021. augusztus 6-án 5 óra 35 perc körül lezuhant a hídról egy 20 év körüli férfi a Szabadság híd pesti oldalán.

A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a   kiérkezőmentők sem tudták újraéleszteni, így életét vesztette.

A rendőrök a helyszínelés idejére a hidat teljes szélességében lezárták. A BKK járatai is módosított útvonalon közlekedtek. Nem sokkal 9 óra előtt azonban újra megindult a forgalom a Szabadság hídon.

Tragédia Újpesten

Újpalotán egy 37 éves férfi ugrott ki egy tízemeletes társasház hetedik emeleti lakásának ablakából. A férfi nem élte túl a zuhanást, a helyszínen életét vesztette.

Tavaly is tragédia történt

Tavaly szeptemberben szintén leugrott egy ember a Szabadság hídról. A helyszínen lévő szemtanú azt mondta, hogy a férfi az ugrás előtt kb. 15 perccel érkezett a hídra, majd levetkőzött alsónadrágra és hátra hagyva ruháit és táskáját felmászott a korlátra és a mélybe vetette magát. A férfi 40 év körüli volt.  A szemtanúk hívták végül a hatóságokat, akik 10 perccel később már a helyszínen voltak, akik azonnal megkezdték a 40 év körüli férfi keresését.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapkép: Kovács Karolina

budapestkornyeke nyomán,

Hirmagazin.eu


Exit mobile version