Kezdőlap Főhírek Külföld Lecsapta a tapizó migránst a 21 éves lány édesapja a müncheni pályaudvaron!...

Lecsapta a tapizó migránst a 21 éves lány édesapja a müncheni pályaudvaron! Oszd meg!

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Németországban vizsgálatot indítottak egy apa ellen, mert megakadályozta, hogy lányát megerőszakolja egy 28 éves eritreai migráns!

Az eset előzménye az volt – írta a mercur.de német  internetes sajtó, hogy Münchenben, a pályaudvaron, az apa utazni készült lányával, s amíg az apa a pénztárnál a jegyet vette, háta mögött 21 éves lányát tapizni kezdte egy migráns, majd felhúzta a szoknyáját és erőszakoskodni kezdett vele. A sikoltozásra odafutott az apa, és szabályosan lecsapta amigránst, aki legjobban a megdöbbenéstől, de az ütéstől is kifeküdt!

A vasúttársaság dolgozója hívta a rendőrséget, akik a helyszínre érkezve azonnal letartóztatták az agresszív apát, majd pedig hívták a mentőket, hogy lássák el a sérüléseket szenvedett migránst.

Az ügyben két eljárás indult, egyrészről az agresszív apa ellen, súlyos testi sértés bűntette miatt, másrészről a migráns ellen, szexuális zaklatás miatt.

Az apát, miután elvitték, és a migránst, miután a mentősök magához térítették, a migráns kiabálni, balhézni kezdett a pályaudvaron. Szerencsétlenségére a korábbi esetet végignéző német fiatalok akkor is a helyszínen tartózkodtak, és amikor meghallották, hogy a migráns az apát, a lányát, a rendőrséget, a németeket, Námetországot és végülis mindekit szidalmaz, oadmentek hozzá, és agyab-főbe verták, majd bedobták egy kukába  a páylaudvar mellett.

Ennek az esetnek “nem volt szemtanúja”, így most a rendőrség nem érkezett ki.

Szólj hozzá, oszd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: Hirmagazin.eu


Exit mobile version