Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó „Kussolj, különben megöllek!” – megszólalt a megtámadott pécsi színésznő

„Kussolj, különben megöllek!” – megszólalt a megtámadott pécsi színésznő

hirmagazin 2015 06 11 183628
forrás: Pécsi Újság.hu, Kulcsár Viktória (Fotó: Dittrich Éva)

Eltört az egyik ujja és zúzódásokat is szenvedett Kulcsár Viktória, amikor hétfőre virradó éjszaka megtámadták Pécsett. A színésznő szerint sokkal rosszabb vége is lehetett volna a támadásnak, ha nem őrizte volna meg lélekjelenlétét. A Pécsi Újság.hu-nak idézte fel a történteket.
– Amikor egy szűk kis utcába értem, lépteket hallottam mögöttem, futva közeledett valaki. Rövidesen megláttam az árnyékát is, majd pár pillanat múlva már a tarkómon volt a keze. Ahogy csak tudtam, ellenálltam, dulakodni kezdtünk, sikoltoztam. Sikerült a földre tepernie, ahol fojtogatni kezdett, talán csitítani akart, hogy ne kiabáljak. Nem tudom, mi volt a szándéka, mindössze annyit mondott, kussolj, különben megöllek. Fájt, ahogy szorította a nyakam, próbáltam szabadulni, és közben beszéltem hozzá, többször is kérdeztem, hogy mit akar, de nem válaszolt – idézte fel a szörnyű éjszaka történéseit a lapnak Kulcsár Viktória.

A színésznő szerint a férfi tett olyan mozdulatokat, amelyek szexuális indítékú támadásra utalhattak. A földön fekve is ellenállt, félig térdelő helyzetbe került, a férfi egy darabig még vonszolta, aztán kiszabadult a szorításából. Ekkor a támadó a nő táskáját kezdte lóbálni, talán arra számítva, hogy visszamegy érte áldozata. Ő inkább elrohant, meg sem állva hazáig. Mivel a kulcs a táskájában volt, így egy szomszédja segítségével értesítette a rendőrséget.

A támadót végül elfogták. Viktória egy ujja eltörött és zúzódásokat is szenvedett. Ennek ellenére nem élte meg súlyos traumaként a történteket, mint mondta, sokkal rosszabb vége is lehetett volna, ha nem őrzi meg a lélekjelenlétét. – Örülök, és kicsit büszke is vagyok arra, hogy ez sikerült – fogalmazott a pécsi lapnak.

Szerinte a támadás és Bándy Kata tragédiája ellenére Pécsett egyáltalán nem rosszabb a közbiztonság, mint más településeken. Korábbi lakhelyén, Hajdúböszörményben és környékén gyakoribbak voltak az ilyen esetek, csak nem kaptak ekkora nyilvánosságot – magyarázta.

A történtek hatására bár óvatosabb lesz a jövőben, de nem változtat életén, és nem ijed meg attól, ha egy-egy előadás után éjszaka kell hazamennie.

Exit mobile version