Kunhalmi Ágnes „egyvalamire figyelmezteti” Magyar Pétert

Dátum:

Az „oszd meg és uralkodj” politikája miatt Orbán Viktorral szemben több mint 2,5 millió szavazót összehozni nem egyszerű feladat – vélekedik a szocialista párt társelnöke.

Az MSZP társelnöke is reagált a szombati, Magyar Péter által szervezett tüntetésre. Kunhalmi Ágnes már előretekintett, és a Facebook-oldalán a 2026-os választások egyik fontos mozzanatára hívta fel a figyelmet – vette észre a 24.hu a párttárselnök Facebook-oldalán.

Leszögezte, hogy tiszteletben tartja Magyar Pétert és az ő nyilvánosságban vívott harcát a jobboldalon, de „legkésőbb 2026-ban a jelenlegi választójogi törvény miatt koalíciós kényszer lesz, és ezt, ha valaki, akkor Magyar Péter úr is tudja”.

Hirmagazin.eu TikTok-fiókja – elértük a 12 Millió videómegtenintést az elmúlt 60 napban! Köszönjük olvasóinknak!

Kunhalmi Ágnes szerint az „oszd meg és uralkodj” politikája miatt Orbán Viktorral szemben több mint 2,5 millió szavazót összehozni nem egyszerű feladat.

Facebook-post

„Egy biztos: Orbán még mindig hátradőlve kávézik, mert a Fidesz tábora továbbra is egységes, és lényegében meg sem érintette az, ami történik” – folytatódik a bejegyzés.

Tiszteletben tartja továbbá a liberálisokat és a kiábrándult pártnélkülieket, de a kiábrándult jobboldali demokratákat is, mindazokat, akik most érdeklődnek Magyar Péter iránt, de a maga részéről csak azzal tud együttműködni 2026 után, aki „egy Orbán nélküli Fidesszel sem” működne együtt.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

Orbán Viktor Magyarország jövőjéről: van egy tervem, és az sikerülni fog

A miniszterelnök egy interjúban elmondta: alapvetően elégedett azzal, amit...

Orbán Viktor: ezért nem menne tovább Oroszország háborús győzelme esetén

A miniszterelnök, Fidesz-elnök péntek reggel hosszabb interjút adott a...

Gulyás Gergely: Büntetésre számít a kormány, naponta milliókat fizethetünk a külső határzár miatt

Gulyás Gergely és Vitályos Eszter tájékoztatója Befejeződött a Kormányinfó, 17,00-kor...

Magyar Péter: Holnap feljelentem Orbán Viktort..

A holnapi napon feljelentem Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz...
Megszakítás