Különleges repülők Ferihegyen – fotók

Dátum:

Egy lengyel bemutatóra tartottak a gépek, de egy egynapos technikai szünet erejéig Budapesten állomásoztak.

A szaúdi légierő különítménye BAE Hawk MK 65 típusú gépekkel, 8 repülőgépes kötelékben érkezett pénteken a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, és egy áthúzást követően leszálltak a 31L futópályára.

Nem sokkal később a különítmény kíséreteként egy Lockheed C130-as gép is követte a csapatot, melyen a szerelők és alkatrészek utaznak.

A szaúd-arábiai egység 1 napos technikai megállót tartott Budapesten – írta a történtekről a Budapest Aiport a Facebook-oldalán, ahol fotókat is közzétett az alakulatról.

Nyitókép és képek: Facebook/Budapest Airport

infostart

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

Nem lesz pardon! A META a mesterséges intelligenciát használja a platform (Facebook) bizonyos üzemeltetési funkcióihoz..

Elkezdi betanítani a mesterséges intelligenciáját (MI) a Meta, és...

Drámai változás a Google Hírekben: Nem vehető fel több kiadvány

2024. április 25. napjától drámai változás lépett életbe a...

A TikTok borsot törhet a YouTube és a Facebook orra alá..

A platform elkezdte tesztelni az akár 60 perces videók...

Az Apple és a Google közös megoldással lépett fel a telefonos nyomkövetés ellen..

Az Apple és a Google hétfőn hivatalosan bejelentette egy...
Megszakítás