A döbbenetes eset Amerikában történt néhány nappal ezelőtt. A hölgy a baleset után 7 órát várakozott a kórházban, hogy megműtsék, ezután azt mondták neki: mondjon le a szemhéjáról, mert még soha nem láttak ilyent. Végül egy másik kórházba szállították, ahol mégis sikerült visszavarrni.

A hölgyről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Műszempillát csináltatott

Születésnapja előtt csináltatott volna műszempillát az amerikai nő, a kezelést azonban horrorbaleset szakította félbe: a kozmetikus csivavája váratlanul letépte a vendég szemhéját – írja a Daily Mail.

Hirtelen ráugrott a kutya

A 23 éves Kelsey Salmon a kutyát simogatta, miközben a szakember felhelyezte neki a műszempillát. Az állat hirtelen, minden ok nélkül ugrott neki és letépte le szemhéját a pillákkal együtt.

Szülinapra készült

Az atlantai nő eredetileg Hawaii-on ünnepelt volna, ám ehelyett a kórházban töltötte a születésnapját, ahol visszavarrták a bőrdarabot. Ezután 10 napra leragasztották a szemét, a teljes gyógyulás pedig akár egy évbe is beletelhet.

Simogatta a kutyát.., kár volt

“A kozmetikus lakásán történt. Ez volt az első alkalom, hogy találkoztam vele. Amikor nekikezdett a munkának, berohant a csivavája és felugrott mellém az ágyra. Én simogattam, egy darabig minden oké volt” – meséli a szerencsétlenül járt nő.

Letépte a szemhéját

A katasztrofális eset akkor történt, amikor a nő pillája már elkészült, és felülni próbált a székből. “A kutya ekkor már a padlón ült. Lenéztem rá, ő meg visszabámult rám. Azután egyszercsak rámugrott, arcon harapott és letépte a szemhéjamat. Olyan gyorsan történt, hogy elhúzódni sem volt időm”- mondja a hölgy, akinek a szemhéja a padlón hevert és mindent vér borított.

Csivava

Nagy felálló füleivel a legapróbb neszt is meghallja, éppen ezért kiváló jelzőkutya. Aki felületesen ismeri és első megérzései alapján ítéli meg ezt a kutyafajtát, azt hiszi, hogy egy törékeny, visszahúzódó, csendes, kis szerény állatka a csivava. A valóságban igen harcias, a méreténél jóval nagyobb állatokat is megtámad, kis termete ellenére tehát határozott nevelést igényel.

Megették őket

A csivava ősi kutyafajta. Mexikóból származik, az aztékoknál egyszerre voltak áldozati állatok és finom ínyencségek. Hernán Cortés azt írta az egyik levelében, hogy az aztékok élelemként is nevelték és fogyasztották őket.

Videó a lap alján:

https://kekvillogo.hu/letepte-a-vendeg-szemhejat-a-kozmetikus-csivava-kutyaja-korhazbe-vittek-a-not/

kekvillogo

Hirmagazin.eu