Kezdőlap Főhírek Külföld Kukába került egy vagyont érő gyémántgyűrű USA-ban, St. Louis-ban

Kukába került egy vagyont érő gyémántgyűrű USA-ban, St. Louis-ban

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Több tonna sze­me­tet át­vizs­gál­tak mert vé­let­le­nül a sze­métbe ke­rült egy négy­száz­ezer dol­lárt – 120 mil­lió fo­rin­tot- érő gyé­mánt­gyűrű.

A jómódú házaspár az amerikai prériről ruccant le a Mississippi deltájához, és éppen a belvárosban a Meridian szálloda egyik szobájában pihentek, amikor a feleség észrevette, hogy eltűnt a tizenkét és fél karátos gyémántgyűrűje.

Kukába került a tizenkét és fél karátos gyémántgyűrű

„Kétségbe esetten telefonáltak, hogy segítsek a szemetes autót megtalálni, mert kidobtak  egy értékes gyűrűt.” – mesélte el az esetet Joe a hulladékfeldolgozó diszpécsere.

“Közöltem velük az autó már öt órája elhagyta a szállodát és éppen egy veszélyeztetett üzemben gyűjti be a hulladékot, a szeméttelepre meg nem jöhetnek be, mert a radioaktív hulladékot is itt tároljuk. Addig könyörögtek, amíg sikerült a kukásautónkat az egyik régi telephelyünkre küldeni, ahova én is odamentem.”

Az szemetes autó aznap 900 család hulladékét szedte össze, de a házaspár nem rémült meg, nekiesett a több tonna szemétnek és alaposan átvizsgált minden négyzetcentimétert.

A négyszázezer dolláros gyémántgyűrűt végül a diszpécser találta meg, aki végül maga is beszállt a turkálásba.

Hogy mekkora jutalmat kapott, arról nem szivárgott ki semmi…

Forrás: Ripost


Exit mobile version