Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Közleményt adott ki a DK tegnap: teljesen megsemmisültek a párt irodái a...

Közleményt adott ki a DK tegnap: teljesen megsemmisültek a párt irodái a fővárosi tűzben! Oszd meg!

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Teljesen megsemmisültek a DK irodái.

A Demokratikus Koalíció azt a tájékoztatást kapta, hogy a mai Teréz körúti tűz az épületnek elsősorban a DK irodáinak is helyet adó 5. emeletet érintette. A tető beomlott, falak dőltek ki, a berendezés elégett; a DK irodái teljesen megsemmisültek. Az anyagi kár jelentős, személyi sérülés nem történt – mondta az MTI-nek Rónai Sándor, a DK szóvivője.

Kapcsolódó:

Gyurcsány irodája lángolt a Teréz körúton – részletek

Kigyulladt egy társasház Budapest VI. kerületében, ahol a DK irodája is található.

HVG információi szerint a kigyulladt épület a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőinek, valamint a pártnak és a DK pártalapítványának is helyet ad. A tűz azt az emeletet is érinti, ahol ezek az irodák – köztük Gyurcsány Ferencé is – találhatóak.

Nagy erőkkel küzdenek a lángokkal / Fotó: MTI – Mihádák Zoltán

A fővárosi tűzoltók tíz járművel vonultak ki a helyszínre, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kilenc – köztük három emelőre szerelt – vízsugárral oltják a lángokat. Galériánkat a tűzről itt nézheti meg.

Gyurcsány Ferenc irodája is az épületben van / Fotó: MTI – Koszticsák Szilárd

Arról egyelőre nincs információ, hogy mi okozhatta a tüzet. A párt közölte, hogy egyetlen munkatársuk sem volt ebben az időben az irodákban, illetve személyi sérülésről sem tudnak. A katasztrófavédelem azt közölte az MTI-vel, hogy sikerült körülhatárolni a tüzet, amely így már nem tud továbbterjedni!

Szólj hozzá, oszd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: Blikk

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version