Egy új nyomonkövetési mód, melyet mindenki megengedhet magának..

Volt már úgy, hogy nem tudta, hol is parkolta le a kocsit? A legjobbakkal is megesik, hogy a parkolóban járkál fel-alá, miközben a kulcstartó-távirányító gombját nyomogatja, hogy felvillanjon az autó lámpája – írja a szakértő.

Nincs szüksége drága jeladó készülékre, hogy rajta tartsa a szemét az autóján. Helyette használja ki a GPS rendszer nyújtotta előnyöket, anélkül, hogy belerokkanna anyagilag, egyszerűbb, mint gondolná.

Az önálló GPS rendszerek akár több tízezer Ft-ba is kerülhetnek. És ebben még nincs benne a telepítés vagy az aktiválás díja (mely jellemzően igen magas) és a választott szolgáltatás havi díja sem. A legtöbb embernek ez nem éri meg. A jó hír az, hogy az élet legnagyobb problémáinak némelyike megszűnik a modern technológiának hála. Ha Ön is hajlamos elfelejteni, hova is parkolt le, van itt egy kis kütyü és alkalmazás, ami kapóra jöhet Önnek.

Mi is az?

Ez egy diszkrét, kicsi, érme nagyságú eszköz, mely forradalmasítja a piacot.

Hogyan működik?

Nagyon egyszerű! Kevesebb, mint öt perc és már kész is a használatra. Csak csatlakoztassa az okostelefonjához és töltse le az ingyenes applikációt, amellyel képes lesz megtalálni az autóját bármikor.

Ha ezzel megvan, csak annyit kell tennie, hogy a kütyüt rögzíti a kulcstartóhoz, a tárcájához vagy bármi egyéb tárgyhoz, aminek a helyét szeretné tudni. Ebben az esetben elég, ha elrejti valahol a kocsi belsejében.

map-img

Ezután csak nyissa meg az alkalmazást az okostelefonján és láthatja a készülék helyzetét a térképen. Ha nem találja az autóját, csak válassza ki a “készülék megtalálása” menüpontot és megkapja a frissített koordinátákat.

A következő videóban láthatja, hogyan működik:

Mennyibe kerül?

Valószínűleg úgy gondolja, hogy ez az eszköz nagyon drága lehet… azonban ez nem igaz. Ez a legjobb benne, jutányos áron az Öné lehet, kb. 9400 Ft. Ami nem rossz, tekintve, hogy ezentúl soha nem kell aggódnia többet a kocsi miatt.

Egyéb használati lehetőségek

Sokszor előfordult már, hogy elhagyta a tárcáját? Vagy a kulcsait? Nem szeretné ha elszökne a kutyája, macskája? A TracKey-vel a személyes holmijait is nyomon követheti, csak helyezze rá a kütyüt egy fontos tárgyra, amit nem akar elveszteni, ezután csatlakoztassa az okostelefonjával (a megfelelő app-pal) és találja meg, ami eltűnt, ilyen egyszerű!

Ez nem hirdetés, csupán egy technikát mutatunk be, hogy hogyan lehet egyszerűbb figyelni értékeinkre! Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu