Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Körözték a bekattant nőt a rendőrök, aki mindent kidobált az ablakon, még...

Körözték a bekattant nőt a rendőrök, aki mindent kidobált az ablakon, még a tengerimalacot is

xrrk9kpturbxy9hzwfknwm4njrlztvjmtnhyzhinwq1mjuzodllymy2ys5qcgeslqmazhlndkdncastbc0c6m0bnt4aaaewaq
A rendőrség országosan körözte a Dob utcai megvadult nőt / Fotó: Fuszek Gábor

Péntek délután egy 30 év körüli nő kattant be Budapest belvárosában, és minden a keze ügyébe eső tárgyat kidobált egy emeleti lakásból. Még egy tengerimalacot is a mélybe hajított.

A rendőrség most közölte: a nő ellen országos elfogatóparancs volt, büntetőeljárás alá vonták.

Ahogy arról médiánk is beszámolt, a megvadult nő péntek délután a Dob utcában dobálta ki a negyedikről a tárgyakat, köztük, egy tengerimalacot is az alomjával együtt. Az állat nem élte túl a puffanást.

Lapunk az eset miatt megkereste a BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányságot, amely közölte: 15:53 óra körül több bejelentés is érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint Budapest VII. kerületében található ház egyik emeleti lakásából egy személy több dolgot dobál ki az utcára.

Mint írták:

– A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei a lakásba bejutottak, ahol egy nő őrjöngött és a lakás berendezési tárgyait dobálta ki az emeletről, valamint egy tengerimalacot, amely a zuhanást nem élte túl. A tárgyak kidobálása során egy utcán szabályosan parkoló gépjármű is megsérült.Az intézkedés során megállapításra került továbbá, hogy a nő ellen a Fővárosi Törvényszék BV. Csoportja országos körözést adott ki.

A nőt a mentők kórházba vitték, a BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság, állatkínzás és rongálás bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indít büntetőeljárást – közölte a rendőrség.

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version