Home Főhírek Külföld Kórházba kellett szállítani Szergej Lavrovot miután megérkezett a G20-csúcsra, Moszkva tagadja az...

Kórházba kellett szállítani Szergej Lavrovot miután megérkezett a G20-csúcsra, Moszkva tagadja az értesüléseket

692085 lavrov

Szergej Lavrov orosz külügyminisztert kórházba kellett szállítani, miután megérkezett a Balin tartott G20-csúcstalálkozóra, közölték az indonéz hatóságok AP értesülései szerint.

Az orosz külügyminisztérium viszont azt közölte, hogy álhír az egész.

Arról hivatalosan nem közöltek semmit, hogy pontosan miért került kórházba az orosz külügyminiszter. Az AP hírügynökség forrásai ugyanakkor szívproblémákat emlegetnek. Azt is közölték a hírügynökséggel, hogy az orosz diplomatát a szigeten kezelik: a tartomány székhelyén, Denpasarban lévő Sangllah kórházba vitték.

A legfrissebb hírek itt!

Az orosz külügyminisztérium álhírnek minősítette az értesüléseket. Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium sajtóosztályának igazgatója közölte: „Nem hiszünk a szemünknek: kiderül, hogy kórházban van. Ez természetesen az álhírek csúcsa.” Ezután a TASZSZ, orosz állami hírügynökség is cáfolta a híreket Telegram csatornáján: eszerint Lavrov hotelében készül a másnap kezdődő konferenciára. Egy képet is kiadtak a mosolygó külügyminiszterről.

Kommerszant értesülései szerint Bali kormányzója azt jelentette be, hogy Lavrov egészségi állapota jó, de azért a kórházban megvizsgálták. A kormányzó hozzátette: Lavrov valóban járt kórházban, de csak egy „ellenőrzésre”, és azonnal távozott is.

Az orosz nagykövetség munkatársai egyelőre nem szólaltak meg az ügyben. Lavrov a legmagasabb rangú orosz tisztviselő, aki részt vesz a G20 kedden kezdődő csúcstalálkozóján.

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

telex

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version