Home Főhírek Belföldi hírek Komoly témákkal fog kampányolni, de azért ingyensört is ígér a Magyar Kétfarkú...

Komoly témákkal fog kampányolni, de azért ingyensört is ígér a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke

Molinókon kampányolt a Magyar Kétfarkú Kutyapárt / Illusztráció / Fotó: Zsolnai Péter

Polgármesteri ambícióiról kérdeztük a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét, Kovács Gergelyt.

Kovács Gergelynek nem ismeretlen az önkormányzati terep, hiszen már négy éve képviselő a XII. kerületben / Fotó: MTI/Mohai Balázs

A jövő évi választáson polgármesterjelöltként száll ringbe a XII. kerületben. Mivel kampányol majd?

— Önkormányzati képviselő vagyok már néhány éve, ez a kampány abból a szempontból más lesz, hogy nem csak a szobromról és a házam előtti út megjavításáról lesz szó. Rengeteg olyan probléma van, amin könnyű lenne változtatni. Például nincs verseny a közbeszerzéseknél és az ingatlaneladásoknál, s így több százmillió forintot veszít az önkormányzat.

A legfrissebb hírek itt!

Zavarja az embereket a kerület egyre gyorsuló beépülése, valamint az is, hogy nem kommunikál érdemben az önkormányzat a lakossággal, de kevés pénz megy a civil szervezetek támogatására is.

Ezek bizony komoly témák. Azért ígér ingyensört is?

 Az alap, anélkül nem lehet választást nyerni. A húszméteres szobrom addigra elkészül, azt már nem kell bevenni a kampányba. Annak a fejében lesz a kampányközpont, ott lakom majd, hogy jól rálássak a kerületre.

Viccpárti politikus marad, vagy komoly, öltönyös polgármester lesz, ha megválasztják?

 Öltönyöm még mindig nincs. Juhász Peti adott egyet másfél évtizede, de már kidobtam. A testületi üléseket biztos későbbre kell tolni, mert a reggel kilenc óra teljesen vállalhatatlan és emberiességellenes. Amúgy meg, amikor önkormányzati képviselő lettem, próbáltam poénkodni a testületi üléseken, de rájöttem, ennek nincs túl sok értelme, szóval itt már más a feladata az embernek.

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version