Home Főhírek Időjárás Komoly havazás közelít karácsonyig, kérdés, hogy szentestére mi marad belőle – videók

Komoly havazás közelít karácsonyig, kérdés, hogy szentestére mi marad belőle – videók

Hirmagazin.eu

Vasárnapig többször eshet eső, hó – írja az OMSZ. Két napja még arról volt szó, hogy akár 15 fok is lehet karácsonykor, most úgy tűnik, hogy ennél hűvösebb idő várható.

https://www.tiktok.com/@skyting.hu/video/7314998802786553121

Vasárnapig több hullámban érkezik eső, szombaton sokfelé eshet a hó is – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtöki agrometeorológiai elemzésében. Összességében nagy területen eshet 10 millimétert meghaladó csapadék, északnyugaton pedig akár 20-30 milliméternél is több eshet.

https://www.tiktok.com/@skyting.hu/video/7314993244729855265

Szombaton a borús, csapadékos idő miatt kissé hidegebb lesz, majd vasárnaptól melegedés kezdődik 10 fok körüli maximumokkal. Meglehetősen szeles idő várható hétfőig, majd keddtől viszont ismét növekszik a ködhajlam.

@www.hirmagazin.eu

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰.. Csodálatos állatvilág: ébreszteni a farkasok…, Hírmagazin.eu ébresztő, farkasok, állatvilág, animal, tiktok, tiktokvideo, hirmagazin, skytingmagazin,

♬ eredeti hang – Hírmagazin.eu Online Média

Jön a hideg és a hó

kiderül.hu azt írja, hogy szombaton az érkező front hideg oldalára kerülhetünk és ezért hideg levegő áraszthatja el térségünket.

Eső, havas eső, hó is lehet,

a halmazállapot-váltással kapcsolatos előrejelzés azonban egyelőre jelentős bizonytalansággal terhelt.

https://www.tiktok.com/@skyting.hu/video/7314178365441740064

Hóra a jelenlegi számítások szerint leginkább hazánk északi, északnyugati felén van esély – értenek egyet az előrejelzéssel foglalkozók.

https://www.tiktok.com/@skyting.hu/video/7314177189455383840

A metnet.hu úgy számol, hogy hétfőtől csapadék nem valószínű, az élénk nyugati szél enyhe levegőt szállít hazánk fölé, ezért tavaszias enyheség várható karácsonykor, és 25-én, a délnyugati tájakon 15 fok is lehet.

Facebook-post

Abban szinte mindegy időjárási oldal megegyezik, hogy 23-án egyes helyeken havazhat, de szentestére a városokban már elolvad a hó.

Forrás1

Forrás2

HIRMAGAZIN.EU

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version