Kezdőlap Életmód Divat, szépségápolás Komoly árat fizettek a szépségért

Komoly árat fizettek a szépségért

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Rengetegen szeretnének minél szebbek lenni és gyakorlatilag úgy gondolkodnak, mintha bármit tennének soha nem lennének elég szépek. Ezért aztán jönnek folyamatosan az ilyen-olyan változtatások, sminkek és egyéb szépségtrükkök. Cikkünkben megmutatjuk azokat, akik pontosan emiatt jártak pórul. Levágott szempillák, leégett haj és még sorolhatnánk!

Vigyázat a hajsütővassal

„Ha kevés időd van, feltekered a max hőfokra a hajsütődet, hogy minél hamarabb kész legyél, és sokáig tartson a végeredmény? Jobb, ha inkább ezt elfelejted! Képzeld, egy csajszi ugyanis nagyon rosszul járt emiatt. Éppen egy videót készített, amiben hullámos frizkót csinált magának, azonban amikor le akarta húzni a tincset a hajsütőről, a forróságtól a haja rajtaragadt a göndörítő vasán. Szegény csajszi teljesen kétségbe esett a leégett szálaktól, de az tuti, hogy legközelebb már óvatosabb lesz.” – olvasható a cosmopolitan oldalán

Eleve a hajsütővas használata nem igazán egészséges a hajnak, hiszen egy idő után töredezetté válik tőle. Ugyanakkor gyakorlatilag másodpercek alatt még nagyobb kárt is csinálhatsz, konkrétan leégetheted a hajkoronád. Ha túl hamar szeretnéd elérni a kívánt hatást, akkor nyilván feltekered maximumra, ez viszont a hajnak nemcsak hogy nem egészséges, de könnyedén meg is gyújthatja. Szóval csak óvatosan!

Vágd le te is a szempilládat!

„A szempillagöndörítő tényleg szuper, hiszen igazi szexi pillákat varázsol, azonban egyáltalán nem mindegy, milyet használsz és hogyan. Egy lánynak ugyanis sikerült egy olyat választania, ami túl éles volt, és formázás helyett tőből levágta a szempilláit! Szerencsére a pillák egy idő után visszanőnek, de a csajszi megfogadta, hogy soha nem nyúl többé ilyen eszközhöz.” – írja a cosmopolitan.hu

Occsó kínai árú? Lehet, de akár az is előfordulhat, hogy pont valami csúcsminőségnek készült, amellyel végül túllőttek a célon. Képzeld csak el, mintha egy éles pengével akarnád formázni a szempilláidat. A csajszi csak húzott egyet és máris lepotyogott az összes szempillája. Jobban teszed, ha kétszer is meggondolod, hogy milyen szempillaformázód választasz!

szépség,

Dús szemöldök helyett csúnya bőrbetegség

„A 19 éves Polly olyan szemöldököt szeretett volna magának, mint Cara Delevingne-é, ezért bejelentkezett egy szépségszalonba egy kezelésre. Utána azonban pár órával a szemöldöke környékén vörös és sebes lett a bőre, másnapra pedig szinte a szemét sem tudta kinyitni, annyira feldagadt az egész arca. Az orvosok szerint ráadásul a hegesedésnek lehet, hogy nyoma is marad…” – írja a cosmopolitan

Nagyon vigyázni kell a legújabb kezelésekkel, krémekkel, illetve bármilyen szépségápolási beavatkozással. Ez a remek példa erre, hiszen a csaj csak dúsabb szemöldököt szeretett volna, a hozzáértő szépségszalonban dolgozók pedig úgymond végezték a munkájukat. Hát nem erre az eredményre számított egyik fél sem. Lehet, hogy élete végéig viselnie kell azokat a hegeket.

Tetkó, csak kicsit másképp

„A 16 éves angol tinilány törökországi nyaralása alatt szeretett bele a hennatetkóba, és úgy döntött, hogy ki is próbálja. Néhány nappal később azonban a tetoválás alatt a bőre elkezdett kipirosodni, fájni, és égési sérüléshez hasonló sebek jelentek meg rajta. Végül kiderült, hogy a hennafesték egy olyan, illegális összetevőt tartalmazott, ami súlyos allergiás reakciót válthat ki.” – írják a cosmopolitan oldalon

Eleve ugye a tetkó sem valami egészséges, a henna pedig elviekben ennek azért egy jóval enyhébb változata. Már persze, akkor, ha a festék nem valami ismeretlen és illegális összetevőket tartalmaz.

Forrás és képek: cosmopolitan.hu

Forrás: delina


Exit mobile version