A rezsicsökkentés nem szűnik meg, az továbbra is jár mindenkinek az átlagfogyasztás szintjéig. A baloldal nyilatkozói szerint kellett volna eltörölni évekkel ezelőtt – húzta alá a politikus.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A Fidesz frakcióvezetője Tusnádfürdőre látogatott, ahol egy politikai kerekasztal-beszélgetés keretében Nacsa Lőrinccel, Keresztes László Lóránttal, valamint Molnár Zsolttal folytatott vitát aktuális politikai ügyekről. A vita után Kocsis a Hír TV-nek adott rövid interjút.

„A baloldal valótlanságokat állít”

A rezsicsökkentés körül kialakult vitával kapcsolatban Kocsis Máté kérdésre válaszolva elmondta: az álláspontok megvitatása fontos dolog, éppen ezért

kifejezetten hátrányos, hogy a baloldali politikusok „indulati vitát folytatnak az ügyben, és valótlanságokat állítanak”.

A politikus emlékeztetett: a rezsicsökkentést a jobboldali-konzervatív kormány vezette be, a baloldal pedig soha nem támogatta.

A Fidesz frakcióvezetője felidézte: a baloldal „több nyilatkozója szerint már el kellett volna törölni évekkel ezelőtt.”

Kocsis Máté aláhúzta: a rezsicsökkentés nem szűnik meg, az továbbra is jár mindenkinek az átlagfogyasztás szintjéig.

„A baloldal kétarcú politikát folytat”

A politikus kérdésre válaszolva arra is kitért, hogy „egészen furcsa, hogy a baloldali politikusok soha nem támogatták a rezsicsökkentést, de most hirtelen fényt kaptak, és nagyon nagy támogatói lettek ennek”. Kocsis szerint ez igen „kétarcú politika”.

A Fidesz frakcióvezetőjének teljes nyilatkozatát az alábbiakban nézheted vissza

mandiner nyomán

Hirmagazin.eu