Cseke Katinka és Beleznay Endre az autópályán utaztak egy felépésre sietve, amikor óriási robbanásra lettek figyelmesek.

Cseke Katinka halálra rémült, amikor felrobbant alattuk az autó jobb első kereke.

A színészek az M0-ás autópályán 130 km/h sebességgel mentek, amikor hatalmas robajra lettek figyelmesek, majd a kocsi hirtelen jobbra húzott. Beleznay Endre igyekezett azt a látszatot kelteni, hogy semmi baj nem történt, de mint kiderült, életveszélyben voltak.

Szétrobbant a jobb első kerekük, és egy ököl nagyságú lyuk keletkezett az abroncson. Csak Endre lélekjelenlétének és egy másik sofőrnek köszönhető, hogy nem történt tragédia. A defekt utáni pillanatban ugyanis mintha a sors akarta volna, megelőzte őket egy autós, aki intett, hogy azonnal álljanak félre. Másodperceken múlt, hogy nem történt tragédia és a színész lélekjelenlétén, hogy a defekt ellenére egy ilyen sebességnél is sikerült megőriznie az uralmát az autó felett.

Kiszakadt gumi okozott pánikot Cseke Katinkáéknál 1
Hihetetlen, hogy ezt megúszták

„Én nem értek az autókhoz, de ezt a durranást én is észrevettem, ahogy azt is éreztem, hogy az egyik irányba elhúz a kocsi. Nagyon megijedtem és láttam Endrén, hogy az ő arcáról is eltűnt a mosolyAmi ez után történt, meg inkább ledöbbentett. Megelőzött minket egy autós és intett, hogy húzódjunk le. Addigra már lassan mentünk. Amikor megálltunk, az autó jobb első kereke még füstölt, szinte alig volt gumi rajta. Könnyen tragédia történhetett volna, hiszen pont a jobb első, az én oldalamon lévő gumi robbant szét”

– emlékezett vissza Katinka, aki először kételkedve fogadta a sofőr segítségét.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor