A fiatal híresség talán éppen az utolsó óráit tölti a szabadságban. Erre utal legfrissebb posztja is, melyben egyértelműen búcsúzik.

Aurelio azt már elárulta, hogy megkapta a behívót, ami annyit jelent, hogy pontosan tudja, mikor kell megkezdenie a rá kiszabott 2 év 3 hónap börtönbüntetést. Mint ismeretes, a hírességet emberrablásért ítélték el, miután a vád szerint 2017 őszén társaival egy autóba kényszerítették L. Krisztofert, aki előző este 200 ezer forintot lopott el Aureliotól.

Aurelio helyzetét nehezíti, hogy a mostani büntetéshez hozzácsapták azt 1 év 2 hónapot is, amit korábban drog bírtoklásért kapott, hiszen az „emberrablást” a felfüggesztett büntetésének hatálya alatt követte el. Ennek fényében nehéz és pláne nagyon hosszú időszak vár a hírességre, aki minden erejével igyekszik tartani magát, hiszen szeretne emelt fővel bevonulni a számára kijelölt büntetés végrehajtási intézetbe.

Aurelio néhány napja egy bulival búcsúzott közeli barátaitól, most pedig úgy tűnik, búcsút vett szerelmétől is, akivel egy étteremben töltöttek el néhány kellemes órát. A képhez pedig az igencsak beszédes „Utolsó vacsora”– sort írta.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Mate Krisztian / Ripost