Kezdőlap Szabadidő Bulvár Kinek volt nagy üzlet? Kiderült, ki profitált a legtöbbet a Kulcsár Edina-Csuti-G.w.M-Melanie...

Kinek volt nagy üzlet? Kiderült, ki profitált a legtöbbet a Kulcsár Edina-Csuti-G.w.M-Melanie szerelmi konfliktusból

kulcsar csuti gwm
kulcsar csuti gwm

Az életben mindennek magvan az ára, az szerelemnek is. Hogy Kulcsár Edina és párja kapcsolata mibe kerül mind anyagi, mind érzelmi téren, az majd kiderül. Pedig már eddig is sokat fizettek

– kezdi cikkében a Story magazin.

Amikor Edina januárban bejelentette, válik, majd nem sokkal később, hogy új párra lelt Varga Márk személyében, számolnia kellett ennek következményeivel.

A hírek szerint szép lassan sikerült megállapodniuk Csutival csepeli luxusházuk és vállalkozásaik felosztásáról – ám ennek részleteit csak ők tudják, nem osztották meg a nyilvánossággal:

 Mindenben megegyeztünk, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik

– mondta erről még korábban Csuti. Az ugyanakkor tény, hogy Edina hirtelen megítélése után több, vele reklámozó cég elpártolt tőle, ami nagy anyagi veszteséget jelent.

G.w.M és exe, Melanie egyelőre nem tudott megegyezni sem az anyagiakról, sem a gyermekek láthatásáról, felügyeleti jogáról, ezért bírósághoz fordultak.

Annyi azonban már most kijelenthető, hogy

a hírnév szempontjából legnagyobb nyertes Edina új párja, Márk, hiszen korábban csak a zenéjéért rajongók hallottak róla, a pedig az egész ország ismeri a G.w.M nevet.

BlikkRúzs

kiemelt kép: Blikk

story, blikkruzs

Hirmagazin.eu


Exit mobile version