Home Főhírek Külföld Kiderült, mi okozta Donald Trump volt feleségének halálát

Kiderült, mi okozta Donald Trump volt feleségének halálát

obit ivana trump539384885772.jpg

Fény derült arra, valójában hogyan halt meg Ivana Trump.

A 73 éves nő régóta járási nehézségekkel és csípőfájdalommal küzdött.

Sajtóértesülések szerint Ivana Trump baleset következtében halt meg, ugyanis súlyos sérüléseket szenvedett, amikor otthonában leesett egy lépcsőről.

Donald Trump volt feleségének holttestére egy karbantartó talált rá manhattani otthonában. Ivana Trump mozdulatlan teste mellett egy kiömlött csésze kávé volt.

(index)

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version