Curtis és szerelme, Krisztina úgy döntöttek, külön utakon folytatják az életüket. A rapper a szakítással kapcsolatban csupán annyit osztott meg, hogy a köztük lévő érzések kihűltek, de – közös gyermekük, Doni érdekeit szem előtt tartva – igyekeznek megtartani a jó viszonyt.

Curtis a csütörtök reggeli Instagram-posztjában úgy fogalmazott, bár a szerelem elmúlt, továbbra is tisztelettel és szeretettel viseltetnek egymás felé kisfia édesanyjával. A zenész egyéb konkrétumokat nem osztott meg a döntésükről, csupán annyit, hogy élete legszebb időszaka volt ez, ám már egy új jövő felé tekint.

Most azonban kiderült, hogy a sztárpár valójában már hónapokkal ezelőtt szakított, pedig nem egyszer próbálták megmenteni a kapcsolatukat. Curtis volt párja szintén az Instagram-oldalán tájékoztatta rajongóit a különválásról, illetve arról, hogy már egy ideje külön élnek a rapperrel.

„Nem szeretném a további találgatásokat, mivel bizonyára észrevettétek, hogy az oldalamon már nincs nagyon közös poszt Atival. Hatalmas szomorúságomra, ezer millió próbálkozás és kitartás után, sajnos így alakult az életünk… hónapok óta nem vagyunk együtt.

Szerencsére jó a viszonyunk, mivel van egy csodás gyerekünk, aki már egy életre összeköt minket… akiért minden egyes nap hálás vagyok.

Kérlek, ezt tartsátok tiszteletben, amúgy is nehéz időszak ez…” – fogalmazott Krisztina a posztban, amelyet itt tekinthet meg.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Varga Imre