Home Szabadidő Bulvár „Kicsit meg vagy hízva!” – durván nekimentek a kommentelők Kulcsár Edinának

„Kicsit meg vagy hízva!” – durván nekimentek a kommentelők Kulcsár Edinának

99759641

A napokban a TV2 bejelentette a Dancing with the Stars új, harmadik évadának párosait, akik között ott lesz Kulcsár Edina is, aki Bonyhádi Ferenc profi táncos oldalán fog versenyezni a trófeáért.

A DWTS új párosainak leleplezését követően a szépségkirálynő is posztolt a hírrel kapcsolatban Instagram-oldalán, ám rövid idő után megjelentek a gonoszkodó kommentek a fotó alatt, ahol a rajongók Edina állítólagos túlsúlyáról vitatkoznak.

  • „Kicsit meg vagy hízva!”
  • „Le kellene fogyni egy picit, könnyebb lesz a tánc!”
  • „Jojó-hatás, újra meghíztál. De gondolom, a Dancingre újra lefogysz. Hajrá!”

– írták néhányan, míg mások azt üzenték a szépségkirálynőnek, hogy jól állnak neki a pluszkilók.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A legtöbben azonban mégis azok voltak, akik mindenféle megjegyzés nélkül, szeretettel kommentálták a fotót Edina oldalán:

  • „Gyönyörű vagy!”
  • „Nem is kérdés, hogy kinek szurkolok!”
  • „Elbűvölő szépség.”
  • „Na végre, lesz értelme néznem a műsort, szurkolok nektek! Edina, sugárzol, gyönyörű vagy!”

Kulcsár edina,kommentelők

Bors

 

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version