Kezdőlap Szabadidő Bulvár Kiborult a tárgyaláson Bíró Ica – VIDEÓ

Kiborult a tárgyaláson Bíró Ica – VIDEÓ

Bíró Ica / Fotó: Pozsonyi Zita

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Feldúltan próbálta védeni igazát a szerdai tárgyalásán Bíró Ica.

Harmadszor is kilakoltatják az egykori modellt, Bíró Icát (63), mert a tavaly májusi végrehajtásnál a Krisztina körúti házban, az egykori szépségstúdiója miatt egybenyitott két lakás közül a tulajdonában maradó ingatlant foglalták le tévesen, így ő a máséban lakik. Az ügytől független jogász szerint – bár nem ismer minden részletet – akár a végrehajtó felelőssége is felmerülhet.

Ha a két lakást egy helyrajzi számra egyesítették, akkor nem hibázott a végrehajtó, ám amennyiben két külön helyrajzi szám volt, egyértelműen tévedés történt. Azért tart évekig egy-egy ingatlan végrehajtása, mert rengeteg az ügy, hosszadalmas minden irat összevetése. Csúszhat be hiba, amit orvosolni kell. Ha a tévedés miatt valakinek anyagi kára keletkezik, bírósághoz fordulhat kártérítésért – mondta a Blikknek dr. Kozma Péter ügyvéd.

És ha még ez sem lenne elég: az egykori modellt beidézték a bíróságra, ahol elbukott budai házának új tulajdonosa egyévnyi, összesen 12 millió forintos lakbért követel tőle az elmaradt haszon miatt indított perben.

Bíró Ica megjelent a tárgyaláson, ahol végül rendesen kiborult:

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Pozsonyi Zita


Exit mobile version