Khabib Nurmagomedov megnevezte a visszatérése árát – videó

Dátum:

Khabib Nurmagomedov, az UFC könnyűsúlyú bajnoka, aki októberben jelentette be visszavonulását, arra utalt, hogy 100 millió dollárért már elgondolkozna a visszatérésen.

A 32 éves harcos 29 MMA-győzelmet aratott és hatalmas meglepetésre a Justin Gaethje elleni küzdelem után bejelentette visszavonulását. Ígéretet tett édesanyjának apja halála után, de elismerte, hogy folynak beszélgetések a pénzről. Ha az UFC elnöke, Dana White úgy dönt, hogy megpróbálja meggyőzni Nurmagomedovot, akkor nem lesz olcsó.

„A legvalószínűbb az, hogy Dana pénzt ajánl nekem. Ha például 100 millió dollárról lenne szó, akkor nehéz lenne arra nemet mondani.

Meglátjuk, mire gondol. Azt hiszem a visszatérésemről szóló pletykák életem végéig követni fognak” – mondta Khabib.

Az orosz harcos hajthatatlan, hogy sem Conor McGregorral, sem Dustin Poirier ellen nem tér vissza, mert annak nem lenne értelme.

„Nem érdekelnek. Könnyen megvertem mindkettőjüket. Most igazából csak pihenni szeretnék, hiszen csak most vonultam vissza”

– mondta Nurmagomedov.

Khabib még mindig átesik UFC doppingellenőrzéseken, de egyelőre az MMA népszerűsítésére összpontosít, és kampányol, hogy bekerüljön az olimpiai játékokba.

Saját promóciós cégének, az Eagle Fighting Championshipnek is a főnöke lett.

Forrás: marca.com
Borítókép: Mike Roach/Zuffa LLC via Getty Images

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

Hatalmas meglepetés: Az Atalanta lefocizta az eddig verhetetlen Leverkusent az Európa-liga-döntőben

A labdarúgó Európa-ligadublini döntőjében az Atalanta esélyt sem adott...

Párizs 2024: átvették a lángot a franciák – videó

Ünnepélyes keretek között átvették pénteken a párizsi nyári játékok...

Veszprémi győzelem, .. de milyen izgalmak voltak.. – nagyon sok kép és még több videó

A Telekom Veszprém rossz kezdés után 32–31-re megverte odahaza...

Orbán Viktor többnapos brüsszeli útra indult

Brüsszelbe utazott Orbán Viktor miniszterelnök, ahol csütörtökön részt vesz...
Megszakítás