Home Sport Nemzeti sportok, nemzetünk sportolói Kettős győzelemmel jutott az elődöntőbe a Ferencváros

Kettős győzelemmel jutott az elődöntőbe a Ferencváros

1679985541 ylr82xkdt md
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A Ferencváros a négy közé jutott a férfi kézilabda Európa-kupában, mivel 31-28-ra nyert a szlovák Tatran Presov otthonában.

A párharc első mérkőzését egy héttel ezelőtt házigazdaként 32-29-re nyerte meg az FTC, amelynek ellenfele a görög Olimpiakosz lesz a legjobb négy között. A harmadik számú európai kupasorozat elődöntőjének első mérkőzéseit április 20-án vagy 21-én, a visszavágóit egy héttel később rendezik.

Eredmény, negyeddöntő, visszavágó:
Tatran Presov (szlovák) – FTC-Green Collect 28-31 (13-11)

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version