A belvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki több mint 13 milliót lopott. Az egyik irodában a széfet is kitépte a falból és azzal együtt vitte el a pénzt. (2019. 01. 18., p – 08:38, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 35 éves debreceni N. Zoltán 2018. december 29-én reggel Budapest V. kerületében betört egy irodába, majd onnan ellopott egy laptopot és egy pénzkazettát a benne lévő pénzzel együtt.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a belvárosi nyomozók azonosították az elkövetőt, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve 2019. január 15-én este józsefvárosi tartózkodási helyén elfogták. A nyomozók a lakásban több mint hárommillió forint készpénzt találtak és foglaltak le.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint megállapították, hogy a gyanú szerint N. Zoltán 2019. január 12-én este Budapest VI. kerületében, a Bajcsy-Zsilinszky úton is betört egy irodába, ahonnan a falba szerelt széfet kitépte a helyéről és az íróasztal fiókjában lévő pénzzel együtt távozott. A férfi több mint tízmillió forint készpénzt lopott.

A rendőrök N. Zoltánt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartoztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu