Budapest — Többtucatnyian dolgoznak szorgos hangya módjára Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc álomotthonán.

Ha ilyen ütemben munkálkodnak a szakemberek, a jegyesek akár hetek múlva birtokba vehetik a korábban a szakértőnk szerint hárommilliárd forintra becsült szerelmi fészküket. Amikor először a XII. kerület egyik legelitebb részén, a Széchenyi-hegyen található háznál jártunk, úgy tűnt, még bőven van mit átalakítani az eredetileg négylakásos társasháznak épített ingatlanon, de az eltelt alig több mint két hétben láthatóan sok minden megvalósult a tervekből, már a belsőépítészeti és a lakberendezési munkálatok is javában folynak, egyes helységekben már csillár is lóg a mennyezeten.

A ház körül tucatnyi munkás dolgozik serényen, már az utolsó simításokat végzik a luxusotthonon / Fotó: Varga Imre A ház körül tucatnyi munkás dolgozik serényen, már az utolsó simításokat végzik a luxusotthonon / Fotó: Varga Imre

– Azt gondolom, ezen a szinten igazából minden csak pénz kérdése. Ha a nagy szerkezeti átalakításokon már túl vannak, és már a finomhangolás zajlik, hamar véget érhet az építkezés – mondta lapunknak a korábbi és a mostani felvételeink alapján egy építési vállalkozó, aki szerint feltehetően az augusztus 20-i tűzijátékot már a tetőteraszról csodálhatják meg az új lakók.

A turistalátványossággá vált luxusingatlant egyébként amennyire csak lehet, próbálják védeni a kíváncsiskodó szemek elől, a kerítés már elkészült részeit sűrű szövésű, zöld hálóval vonták be, hogy ne lehessen belátni a kertbe, a hatalmas kapubejáróban pedig egy ideiglenesen felszerelt kamera figyeli, ki próbál közelebb kerülni az ingatlanhoz.

A Széchenyi-hegyen található ingatlanból pazar ki-látás nyílik Budapestre / Fotó: Fuszek Gábor A Széchenyi-hegyen található ingatlanból pazar ki-látás nyílik Budapestre / Fotó: Fuszek Gábor

Úgy tűnik, a nyár egy részét már ebben a csodás luxusotthonban töltheti Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc, akik számára a 2021-es év valóban különleges lesz. A tehetős vállalkozó nem panaszkodhat, a Forbes gazdasági magazin összeállítása szerint 479,4 milliárd forintnyi vagyonával a legtehetősebb idehaza, sőt a közelmúltban a 24.hu szerint ötmilliárd forint ellenében az Andrássy úti Kogart-házat is megszerezte. Május 30-án a tévés is visszatér a képernyőre a TV2 jótékonysági gálájának műsorvezetőjeként, nemsokára pedig elkészül a gyönyörű közös otthonuk, ahova akár már házasokként költözhetnek be.

Hiszen ha május 28-a után újra engedélyezik a lakodalmak megtartását, úgy tudjuk, ők sem várnak már sokáig, a lehető leggyorsabban összekötik az életüket, és a lagzi után, a romantikus hagyományoknak megfelelően, Mészáros Lőrinc ölbe kapva Várkonyi Andreát lépheti át az új otthon küszöbét. Úgy tudjuk, mindkettejüket felvillanyozza, hogy hamarosan egybekelnek, az üzletember teljesen megváltozott, amióta a tévés a párja.

– Divatosabban öltözik és le is fogyott, szeretne jól mutatni gyönyörű kedvese mellett – súgta meg lapunknak egy informátor.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Pozsonyi Zita