Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Keresi a rendőrség, mert előzmény nélkül ütött meg egy járókelőt a Westendnél

Keresi a rendőrség, mert előzmény nélkül ütött meg egy járókelőt a Westendnél

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A hatóság az állampolgárok segítségét kéri az elkövető és társa azonosításához.

Súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettesek ellen a VI. kerületi rendőrök, ezzel összefüggésben keresik az alábbi képen látható két férfit.

A rendőrség közleménye szerint a feltételezett elkövető február 27-én 19 óra körül a Westend melletti járdán minden előzmény nélkül megütött egy ott sétáló férfit, majd a társával elfutottak a helyszínről.

© Police.hu

A férfi 20-25 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor sötétszürke kapucnis felsőt, kék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

Társa 20-25 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor szürke-fekete kapucnis pulóvert, fekete melegítőnadrágot és fekete-fehér sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a fotón látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen.

Forrás: hvg.hu


Exit mobile version