Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Kékfény: Ismét a föld alatt próbálkoznak az illegális migránsok

Kékfény: Ismét a föld alatt próbálkoznak az illegális migránsok

PS

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Csikéria térségében tavaly ősszel a rendőrök egy alagutat találtak az ideiglenes biztonsági határzár alatt. Idén januárban az előző közelében egy újabb járatot fedezett fel egy járőr

– olvasható a rendőrség oldalán. 

A korábban felderített alagutak miatt a védelmi rendszer környezetét sokkal gyakrabban ellenőrzik a rendőrök. A terep pénteki átvizsgálása során ismét egy nyílást találtak Csikéria külterületén, egy áteresz mellett.

A határvonal és az ideiglenes biztonsági határzár alatt egy szerb területről induló, betonelemekből összeállított áteresz húzódik, amelynek a magyar oldalon található kijáratát korábban úgy zárták le, hogy azon átjutni ne lehessen.

Mivel a kijárat akadályrendszere leküzdhetetlen, előtte az egyik betongyűrű falát törték át, és néhány méteres alagutat ástak a felszínig. A friss alagutat már nem lesz módjuk a migránsoknak kipróbálni, mert a helyszíni szemle befejezése után be is temetik azt a rendőrök.

police, hirado, Hirmagazin.eu


Exit mobile version