Karrier, pénz, szerencse, szerelmi horoszkóp

Dátum:

Megtudhatod, mit tartogatnak neked a csillagok..

Kos

03.21 – 04.20

Most jött el az ideje annak, hogy felszínre hozza a rejtett képességeit! A jegyét közelítő Jupiter, mely a Neptunnal kerül fényszögbe. Az érzelmi tudatosodás útjára kell lépnie, még akkor is, ha szereti elkendőzni, ködösíteni a dolgokat. A munkájában új lehetőségek merülnek fel, de önnek kell ezt meglátnia, és valamilyen vezető szerepet is kell végre vállalnia. Legyen végre önbizalma!

Bika

04.21 – 05.20

Egy izgalmas, új lehetőséggel kecsegtetik, de pontosabb mérlegelést igényelne annak megállapítása, hogy ez mit is jelent önnek. Ha valaki nagy pénzt ígér, akkor mögé kell nézni: lehet, hogy amit kérnek érte cserébe, azért ennyit fizetni, valójában semmiség. De semmit ne utasítson el élből, először nézzen utána, mit is kívánnak öntől! A nem akarásnak nyögés a vége: ma nem mondjon nemet semmire! Mondjon „talán”-t!

Ikrek

05.21 – 06.21

Nagy terhelésnek teszi ki önt a sors mostanában, ezért a szokásosnál is hajlamosabb lehet a kapkodásra. A teendők sokaságában néha elvész a lényeg: pihenésre, elengedettségre volna szüksége. Ehhez önnek már nem elegendők az üres órák, mert hajlamos még akkor is a teendőivel foglalkozni. Ha azt érzi, hogy az agyában már folyamatos a „kattogás”, akkor lazítson egy kis játékkal, sporttal! Ússzon egyet!

Rák

06.22 – 07.22

Ha ma nem mond igent egy kalandra, akkor sohasem fogja megtudni, hogy mi lett volna, ha megtörténik. Persze jól érzi, hogy ez a kaland nem az öröklétnek szól, viszont olyan tapasztalatokkal gazdagíthatja, melyekre a későbbiekben nagy szüksége lehet. Nemcsak szerelemről lehet szó, de persze elsősorban arról. De sor kerülhet egy munkára, valamilyen vállalkozásra, vagy a szó szoros értelemben vett kalandozásra is.

Oroszlán

07.23 – 08.23

Nehezen, kapkodással indulhat a napja, s az uralkodó bolygóját érő uránuszi fényszög miatt még akár valamilyen baleset is érheti. A kellemes oldala ennek a csillagállásnak, hogy valamilyen váratlan meglepetés is érheti. Sőt, a kettő – a kellemes és a kellemetlen – akár össze is függhet. Ha egy közlekedési akadály miatt másfelé kell mennie, az talán azért van, hogy egy váratlan találkozásban lehessen része.

Szűz

08.24 – 09.22

Uralkodó bolygóját a Szaturnusz közelíti: egyre komolyabban veszi magát, és a dolgait. Az üzleti életben csakúgy, mint a szerelemben. Ha eddig nem tette volna meg, akkor most minden bizonnyal eljöhet a nagy nap, amikor megkéri a kedvese kezét, vagy az az önét. Az elköteleződés más formában is megvalósulhat ma: valamilyen szerződéskötésre kerülhet sor ön és egy üzleti partnere között.

Mérleg

09.23 – 10.23

„Ne siess, mert elkésel!” – mondhatnám önnek is az indán bölcsességet. De nemcsak a reggeli kapkodásra és a gyors igyekezetére értem ezt az intést. A kapkodás, a koncentráció hiánya a házimunkájában vagy a mindennapjaiban is az odaérés lehetetlenségével fenyeget. A hírek, érdekességek és cukiságok hajszolása a neten a léte kiüresedésével fenyeget. A hosszan tartó elmélyüléssel járó dolgok vezetnek el valahova.

Skorpió

10.24 – 11.22

Annyira szeretne hinni valamiben, hogy egyszerűen képtelen meglátni a valóságot. Részben igaza van: a valóság az ön hitén is múlik. Ha valamit nagyon akar, ha valami nagyon fontos, akkor nagyobb az esélye, hogy meg is fog valósulni. Ha nem most, akkor majd a jövőben. A kitartása tiszteletre méltó, de ha az álmait egy kicsit jobban tudná a realitásokhoz igazítani, akkor hamarabb meg is történhetne, amire vágyik.

Nyilas

11.23 – 12.21

Ha valami nem megy, akkor teljesen felesleges további időt és energiát ölni a dologba, mert az a pénz sohasem fog megtérülni. Ezt kellene figyelembe vennie akkor, amikor olyasmivel foglalkozik már régóta, ami csak viszi a pénzt, és befektetést jelent, de nem jelent sem igazi csúcsteljesítményt a maga nemében, és ráadásul nem is veszik, mint a cukrot. Talán be kellene látnia, hogy másfelé kellene keresgélnie.

Bak

12.22 – 01.20

A mai napon a Plútó, a Merkúr és a Vénusz miatt erőteljes hatások érhetik önt érzelmileg. Ön is erőteljes érzelmi reakciókat mutathat, de sajnos nem mindig a legszebb oldaláról. Előfordulhat persze, hogy hirtelen kitör önből a szerelmes, és könnyes vallomásra vetemedik. De az is lehet, hogy ez a vallomás nem pont a szerelemről fog szólni. A gyűlölködés azonban olyan zsákutca, ahonnan nagyon nehéz kihátrálni.

Vízöntő

01.21 – 02.18

Uralkodó bolygója ma a kevésbé kellemes hatású Szaturnusszal kapcsolódik. Ennek a konstellációnak a sajátságossága a mélység, a fájdalmasan erős érzelmek megtapasztalása lehet. Ha a tudattalanjával való szembenézés nem megy, ha sikerül tudatküszöb alatt tartania, akkor testi görcsökben is jelentkezhet a probléma. Gyomor-, vagy has-tájékon, esetleg a térdében érezheti meg, ami fáj.

Halak

02.19 – 03.20

Nyitottsága hozzásegíti önt ahhoz, hogy egyre több ismeretségre tegyen szert. A mai napon is megismerkedhet valakivel, aki ráadásul mindenféle ígéretekkel is elhalmozza önt. Azért csak bánjon vele óvatosan! Nem kell mindent elhinnie, amit mond, s habár tényleg a segítségére lehet, de azért nem bízzon meg teljesen benne. Különösen szerelmi téren jeleznek a csillagok csalódást. Persze ez ma még nem fog kiderülni

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

weblap4u banner

Népszerű

További hasonló
Related

Ők azok – három csillagjegy -, akik szerelmesek lesznek első látásra – hamarosan..

Április 5-én a Vénusz belép a Kos hegyébe, ezzel...

Itt a nagy tavaszi horoszkóp: hatalmas változásokat ígérnek a csillagok

A szerelemben és pénzügyekben is nagy változásokat ígérnek a...