Home Főhírek Belföldi hírek Kapaszkodjatok meg! Jakab követői szerint a Jobbik frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak...

Kapaszkodjatok meg! Jakab követői szerint a Jobbik frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak (Jakab még a frakció tagja)

701077 689401 557709 jakab peter
magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

A Nép Pártján szerint a Jobbik vezetősége és frakciója megélhetési politikusokból áll. A dolog szépséghibája: jelenleg Jakab Péter is a Jobbik-frakció tagja.

Meglepő közlemény jelent meg vasárnap délután A Nép Pártján közösségi oldalán, amely a Jobbik rövidesen távozó frakcióvezetőjéhez, Jakab Péterhez több szállal is kötődik.

A szervezet a közleményét azzal a kijelentéssel kezdte, hogy

„A Jobbik elnökségének és frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak, akiknek sokkal fontosabb a pénz, a hatalom, mint a Haza sorsa”.

Majd azzal folytatták, hogy az ellenzéki párt vezetősége „becsapta a tagságot, a választókat, és azokat nézik semmibe, akik az elmúlt két évben végigdolgozták az előválasztási és országgyűlési kampányt. Azokat, akik munka mellett, a szabadidejüket áldozva dolgoztak az Orbán-rezsim lebontásáért”.

Országszerte több szervezet is feloszlatta magát

A közleményből az is kiderült, hogy az elmúlt napokban több Jobbik-szervezet is feloszlatta magát. Többek között Bőcs, Abaújszántó, Tarcal, Tiszaújváros, Borsodszirák, Vaja, Csaholc, Létavértes, Vámospércs és Gesztely településeken.

Nem asszisztálunk tovább ahhoz a vezetéshez, amely összekacsint a Fidesszel, és a Jobbik elnökét,

Jakab Pétert megpróbálták feláldozni, kivégezni az Orbán-rezsim érdekében”

– tették hozzá.

„A Jobbik feladhatja a küzdelmet, de mi soha. Mi nem alkuszunk a Fidesszel, hanem küzdünk ellenük, és ezzel együtt egy jobb Magyarországért. A végsőkig! Maradunk Jakab Péterrel, maradunk a Nép pártján!”

– zárták közleményüket.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

mandiner

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version