Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Kábítószert, pénzt, autókat foglaltak le fővárosi rendőreink – videók

Kábítószert, pénzt, autókat foglaltak le fővárosi rendőreink – videók

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, akinél többek között négy kiló marihuánát találtak.

Gyanú merült fel arra, hogy egy II. kerületi férfi nagy mennyiségű kábítószert tárol a házában, illetve értékesít. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai 2020. március 14-én este elfogták a 33 éves S. Barnabást.

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a II. kerületi házban, valamint a férfi autójának csomagtartójában több mint négy kilogramm marihuánát, 12 millió forintot és 700 eurót találtak.

A rendőrök ezen kívül két autót is lefoglaltak.

A kábítószer-kereső kutya segítségével talált több mint négy kilogramm marihuána feketepiaci értéke meghaladja a 10 millió forintot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói S. Barnabást őrizetbe vették, kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

police.hu, Hirmagazin.eu


Exit mobile version