Kezdőlap Főhírek Belföldi hírek Kábítószert is találtak az őrizetbe vett MSZP-s lakásán

Kábítószert is találtak az őrizetbe vett MSZP-s lakásán

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság Simonka Csabát, az MSZP harmadik kerületi önkormányzati képviselőjét. A szocialista politikust péntek hajnalban vették őrizetbe, kábítószer-kereskedelem, zsarolás és ügyvédi visszaélés miatt indított ellene eljárást a Budapesti Nyomozó Ügyészség.

 

A gyanú szerint az ügyvédként is dolgozó Simonka Csaba idén nyáron fenyegetéssel lakása áron aluli eladására kényszerített egy embert, ráadásul az ígért vételárat sem fizette ki neki. A lakásán tartott házkutatásnál a nyomozó ügyészek kábítószert is találtak.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az M1-nek elmondta: a bíróság egyetértett az ügyészség álláspontjával, mizerint a férfi szabadlábon hagyása esetén „fennállna a bizonyítás megnehezítésének a veszélye, különösen a tanúk befolyásolásával, ezért az ügyészi indítvány alapján a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte”.

Forrás: hirado.hu

Kép: YouTube


Exit mobile version