Home Főhírek Gazdaság Jól indul a reggel: erősödött a forint

Jól indul a reggel: erősödött a forint

Erősödött a forint szarda reggelre (2023. 04. 05-e) Hirmagazin.,eu
Erősödött a forint szarda reggelre (2023. 04. 05-e) Hirmagazin.,eu

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora reggel a bankközi piacon hétfő estéhez képest.

Az euró jegyzése 403,30 forintra gyengült reggel hat órakor a hétfő esti 404,10 forintról.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A svájci frank árfolyama 415,12 forintról 414,45 forintra csökkent, a dolláré pedig 406,95 forintról 405,55 forintra. Az euró jegyzése 0,9930 dollárról 0,9943 dollárra erősödött.

(MTI)

Nyitókép: Artur Widak / NurPhoto / NurPhoto via AFP

mandiner

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version