Home Szabadidő Bulvár Joe Biden meglátogatta III. Károly királyt – Kis híján botrány kerekedett egy...

Joe Biden meglátogatta III. Károly királyt – Kis híján botrány kerekedett egy érintéséből – fotók

e7sk9kpturbxy83ztyzownhnwzmntc1yzhhzjy2mteynjq1ztg2ytkwzs5qcgerkwxnaujnaz7eaaghmae
Joe Biden meglátogatta III. Károly királyt / Fotó: GettyImages

A brit királyi családban a megszokotthoz képest túlságosan barátságosan köszöntötte Károly királyt Joe Biden; annak a gyanúja is felmerült, hogy az amerikai elnök megsértette a királyi protokollt.

Hétfőn az Egyesült Királyságba látogatott Joe Biden, hogy Rishi Sunak miniszterelnökkel és III. Károly királlyal találkozzon.

Az elnök délelőtt a Downing Streeten találkozott a miniszterelnökkel, majd délután a brit uralkodó látta vendégül őt a windsori kastélyban.

A királlyal való találkozón Biden – a királyi protokollra nem túlságosan ügyelve – igencsak barátságosan üdvözölte Károlyt: kezet ráztak, közben pedig a király könyökét is megérintette, majd férfiasan hátba is veregette őt.

Sokan gondolták úgy, hogy ezzel Biden átlépett egy bizonyos határt, hiszen a brit királyi családban számos protokollt kell betartaniuk mind a család tagjainak, mind azoknak, akik velük találkoznak. Ám az amerikai elnök semmilyen protokollt nem sértett meg, sőt, Károly mosolyogva fogadta a köszöntést.

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version